Appartement Lavender, London City

Nog binnen zone 2 van het metronetwerk en op minder dan 2 kilometer van Canary Wharf ligt dit moderne appartement. Het heeft twee slaapkamers met elk een 2-persoons bed en is daarmee zeer geschikt voor stellen of voor gezinnen met wat oudere kinderen. Een babybed is op aanvraag mogelijk. Het is modern ingericht en de keuken is van alle gemakken voorzien. Om de hoek zit een kleine Sainsbury’s supermarkt¬†die alle dagen van de week van 7uur in de ochtend tot 23uur in de avond is geopend.

Ligging

Het appartement ligt aan een zijstraat van het levendige Commercial Road, op slechts 200 meter van het metrostation Limehouse. Dit is onderdeel van de DLR-lijn en deze brengt je binnen drie haltes naar station Tower Hill. Hier heb je aansluiting op Circle Line en District Line waarmee je gemakkelijk naar alle toeristische bezienswaardigheden reist. Ga je liever lopen? Sla dan links af op Commercial Road en al snel zie je de contouren van The City voor je opdoemen.

Wat te doen?

Een absolute aanrader is de Jack The Ripper tour die begint bij station Aldgate East. Deze wandeling brengt je langs het duistere verleden van deze seriemoordenaar die Engeland rond 1888 in haar greep hield. De identiteit is nooit bekend geraakt. Tip: boek tickets voor de helft van de prijs via Groupon. 

Op vijf minuten lopen ligt The Prospect of Whitby, een typische Engelse pub met aan de achterkant een sfeervol terras met een prachtig uitzicht over de Thames.

Het is hier te boeken, direct bij de ANVR aangesloten reisorganisatie vanaf 3 nachten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s